Személyre szabott portréfotózás

 

Ha unod a félresikerült fotókat, vagy szükséged lenne pár előnyös képre az önéletrajzodhoz, portfóliódhoz, vagy ha csak meglepnéd a párod, családod vagy akár saját magadat néhány szép fényképpel, szívesen segítek.Fontos, hogy tudd: minden esetben Rád vagyok kíváncsi, ezért nem a teljesen átalakított, elmaszkírozott önmagadat fogod viszontlátni a fotókon. Legszívesebben a szabadban fotózom, de ha stúdiókörülményekre vágysz, megoldható, és, hogy teljes fényedben pompázhass, egy hozzád illő, a szépségedet kihangsúlyozó sminket is kapsz.Ha maradt kérdésed, ne habozz, keress meg!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Páros és/vagy jegyes fotózás

 

Nagy kedvencem ez a műfaj. A szinte lesből elkapott pillanatok, amelyek által a képeken is megjelenik mit éreztek egymás iránt. 

A fotózások többnyire szabadban zajlanak, a csomagban egyéni portrékat is készítek Rólatok és igény esetén sminket is biztosítok számodra/számotokra.A fentiekből kiderül, hogy barátnők, haverok, csoportok fotózását is szívesen vállalom.Ha szeretnétek szerelmeteknek, barátságotoknak méltó emléket állítani, vegyétek fel velem a kapcsolatot!:)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A Nagy Nap fotózása (jelenleg szünetel)

 

Igen, az életetekben új fejezet kezdődik. Ennek első lapjain az esküvőtök foglal helyet. 

Számomra ez az igazi kihívás a fotózásban. Ez az a műfaj, ahol az eddig szerzett minden tapasztalatomat kamatoztatnom kell. Éppúgy szükség van a pillanat megragadására, az események gyors egymásutánjának követésére, mint a nyugodt pillanatok megteremtésére, ahol a legszebb portrék elkészülhetnek Rólatok.

A személyes találkozót minden esetben preferálom és sok esetben jegyes fotózáson gyakorlunk, hogy az esküvőbe már a fényképezőgéphez szokva vághassunk!:)Ahány pár annyi elképzelés, ezért a Tieteket is szívesen meghallgatom, hogy megtaláljuk a számotokra legmegfelelőbb csomagot. Sminket igény esetén ebben az esetben is tudunk biztosítani.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Kismama fotózás


​Az élet legszebb ajándéka, ha új taggal bővül a család. Azt hiszem nem árulok el titkot, ha bevallom, hogy ez a fotózás azon ága, amely a szívemhez legközelebb áll.Számomra nem a steril környezet megteremtése az elsődleges cél ezeknél a képeknél, hanem éppen a babavárás természet adta szépségének megörökítése.Smink igény esetén biztosított, hogy a lehető legszebbnek érezd magad a fényképezőm előtt.:)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Baba- és gyermek fotózás

 

A baba érkezésének örömét a legszebben a hozzátartozók fogadtatása tükrözi. A piciről készült képeken a szülők is helyet kapnak.


A fotózás helyszínének kiválasztásánál az otthoni környezetet preferálom, hogy a babát a lehető legkevesebb számára nem természetes inger érje.

 

A legideálisabb körülmények megteremtéséért mindent megteszek, de ha már egy olyan helyiség van a lakásban, ahol természetes fényt lehet fogni, nyert ügyünk van. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy pici babák esetében nem használok villanófényt.
 

Természetesen igény esetén itt is megoldható a stúdiós fotózás és a smink is.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Egyéb kategóriába tartozó fotózások​Ha úgy érzed, hogy a fenti kategóriák egyikével sem tudsz azonosulni, akkor jó helyen jársz.:)A fentieken túl vállalom különféle rendezvények megörökítését, speciális kívánságok megvalósítását, épület-, vagy akár közös fotózást kedvenceddel.Újabban weboldal készítéssel is foglalkozom, szóval a fotók elkészítésén túl ilyen témában is állok rendelkezésedre.Nyitott vagyok, keress bátran!

A blogon található fotók szellemi tulajdonomat képezik, ezért kérlek, 
hogy a szellemi alkotásokhoz fűződő jogokat tartsd tiszteletben! ​​​
A képek megosztása csak írásos engedélyemmel lehetséges. Minden jog fenntartva.​​​​​​​​